Kezdődik! 2. szezon 1. nap
2013. január 05. írta: GaBko

Kezdődik! 2. szezon 1. nap

Nem bírtam már magammal a jó idő felerősítette a bennem megbúvó kiskertészt és kénytlen voltam belevágni a palántázásba. További ösztönző erő, hogy egy chilirajongó ismerőstől kaptam ajándékba néhány új fajtát (Köszi még egyszer Kovács Zoli!), mellyel azt hiszem további erősítést kap a csapatom. Az új fajták: Tinidad Scorpion Morouga (Az új csípősségi rekord tartó). Van belőle Red és Yellow változat. Ezen kívül kaptam még Trinidad Scorpion Butch T. magot. Sajnos a tavalyi magokból nem az lett, idén remélem tényleg az lesz belőle. Trinidadból kaptam még Yellow Cardi -t és Orange -t ,de ezeket még nem ültettem el, még gondolkodom rajtuk. Igyekszem idén csak a leg brutálabb fajtákat nevelni. A postán utazik még felém Bhut Naga Jolokia és Red Savina ha megérkeznek ezekből is ültetek még néhányat. Továbbá a teleltetésen levő növények várják a jó időt, sajnos nagyon gyalázatosan néznek ki, de bízom még benne, hogy néhány túléli és új erőre kap majd ha megjön a jó idő és kimehetnek a szabadba.

A már elültetett csapat: 8 db Dorset Naga Jolokia ebből 1 mag még a tavalyi a többi saját termésből, 2 db Trinidad Scorpion Morouga red ,1 db Trinidad Scorpion Morouga Yellow, 2 db Trinidad Scorpion Butch T.

2013-01-05 17.50.47.jpg

Ha megjönnek a magok, tervezek még 5 db Bhut Naga Jolokiát és 2 db Red Savinát ültetni.

A teleltetésen lévő növények a fényhiány miatt elég rosszul néznek ki. Időnként visszavágom a már leszáradt részeket. A borospincében lévő növények többsége is éldegél még látszólag. Majd meglátjuk mi lesz velük. Egy kísérletet mindenesetre megérdemeltek.

A lakásban sínylődő egyik Dorset Naga Jolokia:

2013-01-05 17.53.17.jpg

   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr756849145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása