S3 25. nap Készen áll a csapat!
2014. február 15. írta: GaBko

S3 25. nap Készen áll a csapat!

Most már mindenki előbújt aki szeretett volna, kialakult a csapat. Mivel az első ültetésből csak a 70% gondolta úgy, hogy szeretne előbújni, múlt héten utánpótlásul ültettem még egy kevés Dorset Nagát és Morugát a saját magjaimból. Na ezek tudták, hogy hová jönnek, ki is bújt mind egy szálig hét alatt! Lehet, hogy a külföldről érkezett magokat megviselte az utazás. Ki tudja mínusz hány fokot kellett kibírniuk, vagy mennyit és hol álltak eddig. 

Szóval osztály vigyázz!

20140215_150658.jpgA néhányan a múlt héten ültetett utánpótlás csapatból:

Carolina reaperek:

20140215_154842.jpgA kis középsőnek a fejéről le kellett műtenem a maghéjat, mert rászorult, de szerencsére már ő is hozza a leveleit és hamar utoléri majd a többit.

A teljes itthoni létszám így 29 db lett. A Virágzó Dunakanyar kertészetnél is szépen haladunk, már ott is kikerültek a tálcák a keltetőből, nagyon szép kikelési aránnyal. Pontos létszámmal és beszámolóval, majd átültetéskor jelentkezem róluk. Ebben a nagyon szép időben, biztosan jól érzik magukat a fóliasátorban :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr426849037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása