Kétszeres Világbajnok lettem a New York-i Hot Pepper Awardson
2017. február 17. írta: GaBko

Kétszeres Világbajnok lettem a New York-i Hot Pepper Awardson

Lassan már nincs olyan médium ami ne számolt volna be a hírről, de úgy érzem, hogy szükséges, hogy magam is elmeséljem nektek, hogyan is lettem kétszeres Világbajnok! :)

thptequila.jpg

Idén, én is beneveztem a már 10. alkalommal megrendezett New York-i Hot Pepper Awards-ra, ahol összesen tizenöt kategóriába lehetett nevezni chiliszószokkal. Két termékem küldtem be, az egyik a Magyarországi #Hunhot2016 versenyen az év chiliszószának megválasztott Hot Pepper szószom és az egyik legérdekesebbnek mondható termékem, a Jalapeno Tequila, amit mindig megosztó terméknek gondoltam, mert igaz, hogy eddig is voltak nagy rajongói, de volt aki nem tudott mit kezdeni vele. Alapját a hagyományosan, hordóban készített Jalapeno savanyúság adja, amit kicsit megcsavarok fokhagymával, lime-al és tequilával elkészítéskor. Ez egy különös keverékét adja a megszokott Magyar ízeknek, egy csöppnyi mexikói egzotikummal megbolondítva. Úgy látszik, hogy sikerült vele a tengeren túl is meglepni a zsűrit és nagyon betalálhatott náluk. Miért is lett kétszeres Világbajnok? Mert a harmadik kategórianevezés ingyenes volt és ennél a terméknél nehezen tudtam belőni, hogy melyikhez passzol inkább, így egy harmadik termék helyett Őt indítottam két kategóriában. Ennél nagyobb volt a meglepetés, mikor láttuk az eredményt, hogy mind a két kategóriát megnyerte! :) Nehéz volt elhinni, de megtörtént! Ezt követően kitettem az alábbi hírt a facebook oldalamra:

"Nagy nap ez a mai! Olyan dolog történt, amit még én sem nagyon tudok egyelőre elhinni, de így van! A 10. alkalommal megrendezett New York-i Hot Pepper Awardson a GaBko Chili Jalapeno Tequila szószom KÉT kategóriában is VILÁGBAJNOK lett!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eddig is támogatta törekvéseimet és minden becsületes csilitermelőnek kívánom, hogy átélhesse ezt az érzést! FANTASZTIKUS! KÖSZÖNÖM! "

Olyan visszaigazolást kaptam az élettől, hogy van értelme annak amit csinálok, hogy néhány nagyon nagy döntést is segített meghozni. Mi jöhet még ez után? Van még ötletem bőven, nincs megállás, mindig csak előre! ;) 

gabko_chili.jpg

És amire ugyanennyire büszke vagyok. #Hunho2016 Az év chiliszósza:hunhot2016.jpg

Kövess a facebookon is!

www.gabkochili.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr6912268534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desw 2017.02.18. 23:54:48

Ez nem semmi, gratulálok!

Már-már betegesen imádom a chilit és az erőset. Szinte minden kajába rakok, legutóbb a tejberizsbe is. :D

Jakab.gipsz 2017.02.19. 21:50:56

Gratulálok csak így tovább! Hol kapható a csoda csili?

BaloghGD 2017.03.10. 11:36:29

@desw: Akkor nem én vagyok a beteg. Múltkor szilvásgombócba raktam Habanerot.
süti beállítások módosítása