Utolsó kommentek:

BaloghGD 2017.03.10. 11:36:29

@desw: Akkor nem én vagyok a beteg. Múltkor szilvásgombócba raktam Habanerot.

Bejegyzés: Kétszeres Világbajnok lettem a New York-i Hot Pepper Awardson

Jakab.gipsz 2017.02.19. 21:50:56

Gratulálok csak így tovább! Hol kapható a csoda csili?

Bejegyzés: Kétszeres Világbajnok lettem a New York-i Hot Pepper Awardson

desw 2017.02.18. 23:54:48

Ez nem semmi, gratulálok!

Már-már betegesen imádom a chilit és az erőset. Szinte minden kajába rakok, legutóbb a tejberizsbe is. :D

Bejegyzés: Kétszeres Világbajnok lettem a New York-i Hot Pepper Awardson

Seafalcon · http://szekelyistvan.hu 2016.09.06. 07:17:06

@GaBko: Hát, nagyon sajnálom, hogy így történt, irigyek mindenütt vannak! Jövőre majd mobil állványokra kell tenni, amiben nem tudnak kifogást találni. Bár aki akar, az az útszéli pléhkrisztusba is bele tud kötni...

Bejegyzés: IV. Nagymarosi Csípős Fesztivál - Beszámoló

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2016.09.06. 06:18:16

@Seafalcon: Program pont a szobor oszlopra lett kitéve, míg egy kedves ember akiben nem kicsit csalódtam le nem szedette velünk. Mert szobor talpazatra nem lehet ragasztani. Celluxal csak a rendezvény idejére lett kitéve..... De hagyjuk is, mert csak felhúz ha belegondolok. Nem mindenki díjazza ha valaki a városért áldoz fèl évet az életéből és a semmiből összehoz valami sikeres dolgot.

Bejegyzés: IV. Nagymarosi Csípős Fesztivál - Beszámoló

Seafalcon · http://szekelyistvan.hu 2016.09.06. 05:29:28

Klassz volt, jól éreztem magam. Ha jövőre jobbat akartok, akkor jó lenne, ha két-három helyen lenne plakát a műsorral. Egy mindenképpen a színpad mellett (az egyik oszlopon).
Biztosan figyelmetlen voltam, de előzetesben nem láttam, hogy a "vendéglátóipari egységek" is készülnek csípős kajákkal, egy chilis babra mindenképpen beneveztem volna!
Gratulálok a szervezéshez, valóban jó kis buli volt!

Bejegyzés: IV. Nagymarosi Csípős Fesztivál - Beszámoló

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2016.07.21. 09:09:04

@Seafalcon: reszelt sajt kevésbé folyós fajtából lehet sűríteni. De szerintem nyugodtan lehet kísérletezni ízlés szerint bármivel tölteléknek. Mártogatósnak szerintem tejföl a legjobb hozzá.

Bejegyzés: Egy kis gasztro poszt: Jalapeno Poppers ala GaBko

Seafalcon · http://szekelyistvan.hu 2016.07.21. 08:37:05

A reszelt sajt fog segíteni... mártogatóst nem csináltál hozzá?

Bejegyzés: Egy kis gasztro poszt: Jalapeno Poppers ala GaBko

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2016.06.12. 08:30:38

@Seafalcon: hosszában 60cm. átlóban 45cm. Csak reggel és este megy a cspegtetés.

Bejegyzés: Most már minden csak az időn és a jó időn múlik

Seafalcon · http://szekelyistvan.hu 2016.06.12. 06:30:20

A dupla soros ültetésnél milyen távolságok vannak? Háromszög alap, szár?
A csepegtető öntözés egész nap megy?
A pákás vágás nagy ötlet, jövőre alkalmazom!
Gratula!

Bejegyzés: Most már minden csak az időn és a jó időn múlik

xyyyxyxyyxyxyyx 2016.06.06. 12:26:54

Akkor az idei paprikaszezon után már várható az elkészült üvegcse? Lehet majd kóstolni?

Bejegyzés: Lassú tűzön-füstön sült cafatos lapocka (pulled pork), azaz engem is elért a BBQ mánia

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2016.05.16. 15:00:50

@C4rmin3: Szia! Pedig van miről írnom. Ma végeztem a kiültetéssel. Ha teljesen végzek, lesz összefoglaló poszt. Örülök, hogy van aki várja :)

Bejegyzés: Tavaszi előkészületek a chilitanyán és optimizmus a köbön.

C4rmin3 2016.05.16. 14:55:10

Megint semmi update másfél hónapja itt a blogon... :'( Most, a fagyközeli hőmérsékletek kapcsán pedig pont aktuális lenne látni, hogy bírják a tropikus környezethez szokott növények ezt a hideget. A sajátjaim otthon szerintem szenvednek kint, a levelek állása arra enged következtetni, hogy a gyökereket eléggé sokkolja a jelenlegi időjárás.

Bejegyzés: Tavaszi előkészületek a chilitanyán és optimizmus a köbön.