S3 191. nap GaBko Chili szósz & krém
2014. július 29. írta: GaBko

S3 191. nap GaBko Chili szósz & krém

Végre! Elkészült! Kész! Igaz még csak kis mennyiségben, de elkészült az idei első adag Gabasco upsz..;) GaBko Hot Pepper szósz és krém! A megszokott beltartalommal, kicsit megváltozott külsővel. Továbbra is kizárólag a legerősebb rekorder chilikből! Semmi sallang, csak Chili! Ez nem kecsap, hanem fűszer!

GaBko Sauce Cream.jpgGaBko Sauce Cream hátlap.jpgGaBko Sauce Cream csapat.jpgHa minden a terveim szerint alakul, úgy hétről-hétre egyre nagyobb mennyiséget szüretelhetek és egyre több szószt, krémet készíthetek. Akinek első körben még nem jut, kérem türelmét!

facebook.com/GaBkoChili

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr716848991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MittuDomain 2014.08.02. 21:57:27

Gusztusos kis cuccok, gratulálok a terméshez.
Egyébként ha nem is első körben de hol lehet hozzájutni és mennyiért?

GaBko 2014.08.03. 11:09:23

@MittuDomain: Egyelőre Nagymaroson Szomatonként a főtéri termelői piacon. Nálam ha kint vagyok, vagy Kuha tanya standján hagyok készletet. Ezen kívül tőlem személyes átvétellel Pesten munkanapokon, illetve szükség esetén postázok. Ha már számottevő készletet tudok tartani néhány kiskereskedelmi és vendéglátó helyen is kapható lesz. Legalább egy pesti és néhány vidéki helyszínen. Továbbá Webshopos értékesítés is várható. Jelenlegi árak: 50ml szósz 1100,-Ft. 40ml krém 700,-Ft. Lesz még családi-ipari nagyságú 100ml szósz és 106ml krém is, de csak néhány hét múlva.

TRider 2014.08.13. 10:51:32

Szia GaBko!

Gratulálok az idei terméshez és az új "márkához"! Már a képen is jól néznek ki, de ha lesz webshop-os lehetőség, akkor élőben is kipróbálom őket :-)
Nálam egy kicsit késésben vannak, még csak most kezdenek növekedni az első paprikák. Mondjuk nem is lesz ennyi, mint Neked, az öt tőből egyelőre három virágzik, de még csak kettő hoz terméseket.

Ha nem titok, és szabad ilyet kérdezni, a krémed hogyan készül? Én csak azt szeretnék készíteni, már terem annyi, hogy egyáltalán érdemes legyen vele foglalkozni? :-D

TRider 2014.08.13. 10:52:28

...már ha terem annyi, hogy egyáltalán érdemes legyen vele foglalkozni? :-D

GaBko 2014.08.13. 10:57:55

@TRider: Nem nagy titok, Chili+só! :)Én nem higítom paradicsommal és sok más felesleges nem oda való dologgal, fűszerrel. A chili íze így teljes mértékben megmarad.

TRider 2014.08.13. 18:16:27

@GaBko: Köszi, ez valóban elég egyszerűnek hangzik. Ki fogom próbálni :)

Ja, és mivel érdemes ledarálni hozzá a paprikát?

GaBko 2014.08.13. 18:48:34

@TRider:

Daráló?

Én húsdarálót használok, amit erre a célra vettem.

Tibor Gábor 2014.10.06. 10:07:29

Szia GaBko!
Találkoztunk a Street food-on de elfelejtettem két dolgot megkérdezni.
1). hány % sót használsz?
2), Alkalmazol e hőkezelést? Ha igen, akkor hány fokon és mennyi ideig?
Chilis üdv.

GaBko 2014.10.06. 10:12:17

@Tibor Gábor: Szia! kevesebb mint 5%, illetve nincs hőkezelés.