S3 227. nap Szezon vége felé már a következő évet tervezve
2014. október 22. írta: GaBko

S3 227. nap Szezon vége felé már a következő évet tervezve

Beköszöntött a hideg időjárás, bár talán az első fagyokig még lesz néhány hét és egy-két kisebb-nagyobb szüret is összejön, de már fejem a következő szezon tervezgetésén töröm. Szeretnék megint egy kicsit előrébb lépni és lehetőségeimnek megfelelően fejlődni, terjeszkedni. Az idei év is sok sikert hozott a termékeimet egyre többen szeretik, keresik és igyekszem az elvárásoknak is megfelelni. A megszokott kizárólag a legerősebb rekorder chilikből készülő szószom és krémem mellett új termékkel is bemutatkoztam, mely szerencsére szintén egyhangú sikernek örvend. A GaBko Hot BBQ szósz a már kész Chili szószom felhasználásával készül, paradicsommal, fűszerekkel, mézzel és egy kis whiskeyvel:

IMG_1996kkk.jpgEgy következő szósz is tervbe van véve, ha a recept véglegesen összeáll és elnyeri a tesztcsapat elismerését, akkor vele is előrukkolok. Lényeg, hogy ez is nagyot durranjon és szintén különleges legyen, nem egy a különböző színű, egymástól alig különböző tucat szósz közül!

A termékeim néhány étterem és étel gyártó-forgalmazó érdeklődését is felkeltették és felhasználásukkal készítik innyencségeiket.

A nagyüzemi konyhai felhasználásra készült giga-mega 500ml-es szószos palackok, mellettük a normál 50ml és 100ml es palackokkal:

IMG_2019kkk.jpg

Termékpaletta:

IMG_2061kkk.jpg

A Házikó által készített GaBko Chili szósszal töltött sörpálca:

sörpálca.jpg

Ha a szimpla kertben, vagy az Élesztőben jártok, akkor ne felejtsétek el megkóstolni! :) 

Szóval a fejlődés töretlen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr576848979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seafalcon · http://szekelyistvan.hu 2015.11.09. 07:44:58

Öröm olvasni, ahogyan bővül a kínálat, és ahogyan újabb "vendéglátóipari egységeket" hódítasz meg!
süti beállítások módosítása