56. nap A második átültetés
2012. április 11. írta: GaBko

56. nap A második átültetés

Túl vagyok a 2. átültetésen, úgy ítéltem meg, hogy már itt volt az ideje. Nem mindegyik egyformán, de a legtöbb igencsak behálózta már a fél literes poharat:

18 cm -es kb. 1,2 literes cserepekbe kerültek át a palánták.

Már csak egy utolsó átültetést tervezek a végső helyükre. Egy részük balkonládába, néhány cserépbe kerül és keresek nekik valami viszonylag napos helyet a kertben. Figyelgetem a nap mozgást és, hogy hova süt leghosszabb ideig a nap. Elég szűk és körbebástyázott kertünk van a hegy aljában, így kora este már a hegy is betakar. A kert ellenére is a földszinti ablakpárkány a legnaposabb helyem.

A lámpa alá már nem fért el a 20 cserép. 12 nek maradt hely többé kevésbé a fény közelében. A többi növénynek az ablakban adtam esélyt a növekedésre.

Továbbá az utólagosan ültetett Jalapeno és Yellow Habanerók is mind kikeltek, így most 20 nagy + 6 db pici chili + 1db paradicsom palántát nevelek.

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr246849219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása