S3 189. nap Az első szüret
2014. július 27. írta: GaBko

S3 189. nap Az első szüret

A hétvégén sikerült végre egy kisebb mennyiséget szüretelnem. A gödi barátom kertjében is elkezdtek érni a termések, így ott is leszedegettem amit már érettnek ítéltem. Remélhetőleg hétről-hétre nagyobb mennyiséggel számolhatok. Sajnos a kertészetben lévő növények kis lemaradásban vannak és nem kerültek még szüret közelébe. Ennyi lett összesen:

IMG_1228.JPGA Krishna Jolokia is kezd pirosodni:

IMG_1218.JPGRengeteg termés várja még, hogy beérjen a szüretre:

IMG_1208.JPGIMG_1209.JPGIMG_1220.JPGA gödi kertben lévő növényeken kis tápanyaghiány mutatkozik, de szépen hozzák a terméseket:

IMG_1199.JPGIMG_1196.JPGBízom benne, hogy a kertészetben lévő bagázs is hamarosan eredményes lesz. Sajnos egy kis gombás, baktériumos fertőzés is felütötte fejét köztük a nagyon párás klíma miatt. A héten kapnak egy kis permetet. Remélem, hogy rendbe jönnek!

IMG_1192.JPGTermészetesen a leszedett terméseket egyből fel is dolgoztam! Ahogy megkapom a nyomdából az új címkéket, az első üvegek repülhetnek is a várakozó gazdáik felé! Ha minden kész, arról külön posztot teszek ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr716848993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása