71. nap
2012. április 26. írta: GaBko

71. nap

A különbség a lámpa alatt és az ablakban lévő növények közt egyre szembetűnőbb már. Sajnos az emeleti ablakot, ahogy a nap egyre magasabban jár, a tető beárnyékolja. Ezért levittem a földszintre őket, ahol jóval több fényt kaphatnak. Ezt már korábban megtehettem volna. A multkori képekhez képest a lámpa feljebb került kb 10cm-el, mert egy-két levél hozzáérve megégett, de újra rakhatom őket feljebb a hétvégén.

A lámpa alatti dzsungel:

Az ablakban kissé megnyurgult banda:

Az ablakban lévő Krishna jolokiák csúcsait levágtam, hátha elkezd oldalhajtásokba fektetni a magassági rekord kísérlet helyett.

A nemrég ültetett Jalapeno és Yellow habanerók még elég picik:

Jó lenne már kitenni őket a szabadba, végül is holnaptól nyári időt mondnak, még az is lehet, hogy a hétvégét már kint töltik, mint a már kint levő kakukkparadicsomom.

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr226849215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása