A növényeim már lassan egy hónapja lakásban, pincében, itthon és ismerősöknél vegetálnak. Az itthoni növények kicsit gyászosan néznek ki, de életben vannak. A rengeteg virágot amit hoztak elszórták, de a friss hajtásokat továbbra is hozzák, amik ugyan egyre satnyábbak. Látszik már rajtuk, hogy hónapok óta tápanyagot sem kaptak és fényhiányban szenvednek. Tegnap úgy döntöttem jó fej leszek velük és egy kisebb mennyiségű tápoldatot kevertem a vizükbe. A borspincében is elvan még a növények nagy többsége, bízom benne, hogy ők is túlélik a telet. Várom már a tavaszt, hogy lássam őket újra gyönyörű pompájukban, virágtól, terméstől roskadozva.
A termékek szépen fogynak továbbra is. Sok Gabasco függő ismerősöm lett :D A szószra még egy étterem is lecsapott és néhány távolabbi országba is jutott belőle. (Kanada, Anglia, Hollandia...) Nem rossz érzés mikor szakácsoktól kapok elismerő kritikát és úgy keresnek meg az emberek, hogy hallották mennyire jó a cucc és ők is szeretnének belőle :)
A három büszkeségem:
Szószból mindössze 30, daráltból 70, sárga Fatalii szószból 10 üveg van még készleten. +saját részre elrakott tartalék:)
Remélem jövőre újra sikerül hasonló eredményeket elérni és további tüzes pillanatokat szerezhetek minden Gabasco chili kedvelőnek.