S2 232. nap Gabasco
2013. augusztus 25. írta: GaBko

S2 232. nap Gabasco

Egész napom a feldolgozásról szólt. Az újabb adag szósz mellett a darált krém készletem is feltöltésre került. Szerencsére hétről-hétre egyre nagyobb mennyiséget szüretelek, így bízom benne, hogy folyamatos készletet tudok tartani a következő pár hónapban.

A jelenlegi termék paletta:

20130825_204009.jpgGabasco szósz (Dorset Naga+Naga jolokia+Trinidad Scorpion moruga, Bt)
Gabasco krém (Dorset Naga+Naga jolokia+Trinidad Scorpion moruga, Bt+Red Savina habanero+Caribbean Red+Krishna jolokia) Normál és ipari kiszerelésben :)

Semmi sallang, csak Chili! A chili valódi íze és ereje! Ez fűszer, nem kecsap!

Ezen kívül még sárga "Perzselő napsugár" szósz fog készülni, ha lesz elég érett Fatalii termésem, mely egy kevés Yellow morugával még perzselőbb lesz.

Vásárolni csak tőlem személyesen lehetséges, mert nem készül nagykereskedelmi mennyiségben. Ha valaki szeretne belőle, keressen meg az ngabko@gmail.com címen, vagy a Facebook oldalon is üzenhet. Személyes átvétel Budapesten és Nagymaroson lehetésges, szükség esetén posta is megoldható.

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr106849069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melegítős senki 2013.09.10. 15:07:11

Most eszem a krémet szendvicsen, nagyon finom és klasszul csíp, gratulálok hozzá! Tegnap mondjuk éhgyomorra kóstoltam, az egy kicsit kemény volt: masszív gyomorégés és -görcs :)
süti beállítások módosítása