S2 323. Az utolsó nap
2013. november 24. írta: GaBko

S2 323. Az utolsó nap

Elérkezett a növényeim utolsó napja. Csak a már tavaly is átteleltetett Krishna jolokiát és Fatalii-t, hoztam be korábban a lakásba. Néhány növény új gazdára talált, remélem sikerül nekik eredményesen átteleltetni és tovább nevelni őket. A többi növényt megszüntettem. Jövőre új magokból nevelek, mert az áttelelt növényeimet simán behozták és lekörözték idén is a frissen ültetett növények. A magok már eltéve várják a februári vetés idejét.

A növényeken még mindig rengeteg termés volt, bár már nagyon nehezen akartak beérni:

20131123_090152.jpg

20131123_105503.jpg 

Minden használható termést leszedtem, ami már kicsit is elkezdettérni: 

20131124_114133.jpg

Az egészet eltettem savanyúságként. Magában fogyasztani elég kemény élmény, de felszeletelve baromi jól lehet használni pizzára, hamburgerbe, vagy aki amibe akarja. Ha kifogynék a saját részre elrakott szószaimból, lesz mihez nyúlni ha forróságra vágyok. De néhány csípős rajongó barátom is kap majd belőle. Ennyi lett:

20131124_121933.jpgSajnos az eladásra szánt készleteimből teljesen kifogytam. Akinek jutott, jól ossza be, aki lemaradt, annak kitartást a következő termésig! Ha összejönnek a terveim jövőre nem kell majd aggódni, hogy lesz e elég termés és folyamatos egész évre elegendő készletem lesz. Részleteket egyelőre nem szeretnék elárulni, de ha összejön, jócskán lesz miről írnom jövőre! :)

Ha valami érdekes nem történik addig, akkor legközelebb csak a következő szezon kezdetén jelentkezem.

Ha semmiről nem szeretnél lemaradni, akkor Likeold a Facebookon a GaBko Chili-t!

Hozzon a chili melegséget hozzátok is a hideg téli időben!

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr166849055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása