S'15 28. nap Alakul!
2015. február 21. írta: GaBko

S'15 28. nap Alakul!

Kicsit elmaradtam a naplózással mostanában, de ez csak azért van, mert nem unatkozom! :)

28 nap telt el a magok elvetése óta. Azt a néhány szemet ami végül nem bújt ki, kipótoltam előcsíráztatott magokkal, akik majd reméljük hamar utolérik a korábban kikelt társaikat. Így végül teljes a létszám a tálcákban.

img_2268.JPG

img_2273.JPG

img_2270.JPG

img_2274.JPG

Kaptam egy ajándék szeretetcsomagot a BABYLONgrow-tól. Eddig csak gyökérfejlődést stimuláló rootjuice-t kaptak, de lassan most már elkezdem óvatosan fél dózissal a tápozást is. Jófajta bio cuccok ezek. Köszönöm a támogatást!

babyloncucc.jpg

Szóval töretlenül haladok, beindult a móka rendesen. A palánták növekednek szépen. Azért biztonság kedvéért egy palántaneveléssel foglalkozó kedves galgagyörki kertész hölgyet is megbíztam egy jó adag palánta felnevelésével, hogy biztosra menjek. Különben ha befuccsolna valami, akkor nézhetném az üres tanyát a nyáron. Apropó tanya! A tanyán is elkezdődtek a munkálatok. Elkezdődött a terep rendbetétele, fa és bozótirtás, hogy április végére szép rendezett terep várja majd a csemetéim. A friss állapotokról nem tudok képeket mutatni, mert valahogy nem jutott eszembe fotózni mostanában. Addig is legyen itt egy kezdeti bozótos, fás, bokros, havas fotó:

20150207_153517.jpg

Az alsó kert megmarad ilyen szép gyümölcsfás, mogyoróbokros, csipkebogyós, házi kertes, veteményes, gyerek játszós, fára mászós, bográcsozós terepnek:

20150207_153359.jpg

Bízom benne, hogy idén is sikerül valami nagyszerűt összehozni! Az előző évemre nem lehet panaszom, nagyon büszke vagyok rá, hogy mennyit sikerült előre lépnem. Csak kíváncsiságból bejelölgettem egy térképen, hogy mik azok az országok ahová biztosan tudom, hogy termékeim már eljutottak:

vilagk.jpg

Készleteim végüket járják, így biztosan lesz néhány hónap szünet, amíg nem lesz termékem. Szóval aki nem spájzol be, az küzdhet majd az elvonási tünetekkel a nyár végéig! :) Bízom benne, hogy idén már lesz annyi termésem, hogy kitartson következő szezonig. Bár ez függ a kereslet növekedésétől is! :)

A múltkor kimaradt, így most ide a végére beteszem az előző évi képes összefoglaló videóm. World On Fire!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabkochili.blog.hu/api/trackback/id/tr277195271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása